Wie zijn wij?

Het ZuidHollandKoor is een gemengd koor, in 1996 opgericht. Inmiddels bestaan we reeds 25 jaar op 31 januari 2021 jl. Een mooie mijlpaal…waar we dankbaar voor zijn!
Het koor heeft een regionaal karakter, in principe opgericht voor mensen uit de Krimpenerwaard en de Lopikerwaard, maar iedereen is welkom.

Het koor is inmiddels uitgegroeid tot een gemengd koor van ca. 75 leden, allemaal mensen die uit overtuiging tot eer van God de mooiste liederen leren zingen. Die iedere week onder de enthousiaste leiding van dirigent Willem van Beek genieten van een inspirerende maar ook gezellige avond. Verder worden ieder jaar meerdere concerten/uitvoeringen gegeven, echte hoogtepunten.

Onderstaande personen hebben zitting in bestuur van het ZuidHollandKoor

Arie Korevaar

VOORZITTER

Per 7 september ’21 jongstleden hebben we weer een nieuwe voorzitter!

Petra van Draanen

secretaris

En mochten we ook een nieuwe secretaris verwelkomen!

Marja de Jong/Petra Klerk

tweede secretaris

Bij afwezigheid van de secretaris neemt Marja organisatie taken waar. Petra neemt notulering vergaderingen waar.

Aart Verdoold

Penningmeester /